aquí us ensenyem com reparem els dispositius amb eines i equip de qualitat

Informació sobre la política de privadesa i condicions d’ús.

Delegat de protecció de dades:

Hem designat un delegat de protecció de dades (DPO) per a qualsevol qüestió relacionada amb les vostres dades personals. Podeu contactar-hi a través de l’adreça: PcEspecialistes@gmail.cat

Qualitat de les dades:

Els usuaris hauran de garantir la veracitat, exactitud, autenticitat i vigència de les dades de caràcter personal que els hagin estat recollides.

Protecció dels menors:

No recollim dades personals de menors. És responsabilitat del pare/mare/tutor legal vetllar per a la privadesa dels menors, fent tot el possible per assegurar que han autoritzat la recollida i l’ús de les dades personals del menor.

Xarxes Socials:


A través de la nostra pàgina web podeu accedir a les xarxes socials Facebook, Twitter o Youtube d’accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l’usuari es pot registrar i seguir gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer les nostres activitats, opinions, accedir a les fotos i vídeos. Els usuaris d’aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent del web https://pcespecialistes.cat/ i està obert, és a dir, és visible per a tots els seus usuaris, i les polítiques de privadesa a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook, Twitter o Youtube. PcEspecialistes no és titular de les xarxes socials.