Hi ha molts tipus d’electrodomèstics que poden ser reparats, incloent refrigeradors, rentadores, assecadores, estufes, forns, cafeteres, aspiradores, etc. La durada de la reparació depèn de diversos factors, com ara la gravetat de la falla, la disponibilitat de les peces de recanvi, i la càrrega de treball del tècnic o reparador.

En general, les reparacions més simples, com ara reemplaçar un filtre en una nevera o una corretja en una rentadora, poden prendre unes poques hores o menys. Tot i això, les reparacions més complicades, com la substitució d’un compressor en un refrigerador o un motor en una rentadora, poden prendre diversos dies o fins i tot setmanes, depenent de la disponibilitat de les peces de recanvi i la càrrega de treball del tècnic.

És important tenir en compte que alguns electrodomèstics, especialment aquells que són més antics o estan molt malmesos, poden no ser rendibles de reparar. En aquests casos, pot ser més convenient substituir-los per un nou model.

En general, la millor manera de determinar la durada d’una reparació i la viabilitat és consultar amb un tècnic o reparador qualificat. Aquest us donarà una avaluació precisa dels costos i el temps necessari per completar la reparació, així com qualsevol altra informació rellevant.GARANTÍA

Ens comprometem a reparar o reemplaçar sense cap cost qualsevol defecte en materials o mà d’obra de l’electrodomèstic adquirit pel comprador, dins del període de garantia especificat a continuació.

Període de garantia: 12 mesos a partir de la data de compra original.

Condicions de la garantia:

  • Aquesta garantia només s’aplica als electrodomèstics adquirits per a ús domèstic i no comercial.
  • La garantia no s’aplicarà en els casos següents: danys causats per accidents, abús, ús incorrecte, alteracions, reparacions no autoritzades, instal·lació incorrecta, ús amb un voltatge incorrecte, i danys causats per incendis, inundacions o altres desastres naturals.
  • El comprador haurà de proporcionar una prova fefaent de la data de compra.
  • La responsabilitat del fabricant sota aquesta garantia està limitada a la reparació o el reemplaçament del producte defectuós.
  • Aquesta garantia us atorga drets legals específics, i el comprador pot tenir altres drets que varien d’una jurisdicció a una altra.
  • Si us plau, deseu el vostre rebut de compra i aquest document de garantia per a futures referències. Per fer ús d’aquesta garantia, poseu-vos amb nosaltres a través del nostre servei al client.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *