Hi ha molts tipus de PC i portàtils pre-muntats disponibles al mercat per a la venda. Aquí hi ha alguns dels tipus més comuns:

  1. PC d’Escriptori: són ordinadors de sobretaula que vénen amb tots els components ja muntats a una torre. Aquests PC són ideals per a usuaris que necessiten una gran quantitat despai demmagatzematge i potència de processament.
  2. PC de Jocs: són PC descriptori especialment dissenyades per jugar videojocs i ofereixen una gran quantitat de memòria RAM, targetes gràfiques potents i processadors ràpids.
  3. PC All-in-One: són PC que combinen la CPU, la pantalla i el teclat en un sol dispositiu. Són ideals per a espais reduïts i per a usuaris que busquen una solució integrada i fàcil de fer servir.
  4. Portàtils: són ordinadors portàtils que vénen amb tots els components ja muntats. Aquests dispositius són ideals per als usuaris que necessiten un ordinador mòbil i portàtil.
  5. Portàtils de Jocs: són portàtils especialment dissenyats per jugar videojocs i ofereixen una gran quantitat de memòria RAM, targetes gràfiques potents i processadors ràpids.
  6. Portàtils 2 en 1: són dispositius que combinen les característiques dun portàtil i una tauleta, i poden ser usats com un portàtil o com una tauleta amb un teclat desmuntable.

Aquests són només alguns dels tipus de PC i portàtils pre-muntats disponibles al mercat. En triar un PC o un portàtil pre-muntat, és important tenir en compte les necessitats individuals de cada usuari, com la freqüència dús, lús previst i el pressupost.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *